OTTIE'S

Recentebeoordeling


5 sterren uit 387 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ottie's. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 20:46 Wij hadden drie verschillende bowls en ze waren alle drie echt heerlijk. Top tent, een echte aanrader!
13 mei 2024 om 11:24 Was weer heerlijk eten en de bezorger heel vriendelijk.
10 mei 2024 om 21:43 Zalm en Falafel bowl waren goed. De Carpaccio rolls waren uitstekend en wat mij betreft een aanrader. Levertijd zoals gebruikelijk prima in order.
5 mei 2024 om 20:54 Lekker en heel goed gevulde poke bowl! Aardige bezorger ook dus 5 sterren!
27 apr 2024 om 21:03 Wederom heerlijk gegeten van otties. Flinke maaltijd voor mij alleen maar omdat het zo lekker was kwam hij wel op. Gezonde bezorgmaaltijd.
26 apr 2024 om 20:35 Het eten van otties was weer goed. Ze hadden perongeluk me de verkeerde bestelling gebracht, daar kwam ik later achter. Ze hebben me gebeld dat er iets gout was gegaan maar ze hebben het netjes opgelost. Mijn complimenten voor jullie
25 apr 2024 om 0:23 Was weer heerlijk.
20 apr 2024 om 19:57 Heerlijk eten, mocht wel iets warmer maar ik snap het wel dat het afkoelde.
19 apr 2024 om 16:50 Voldoende eten en het was heerlijk. Dus ga zeker vaker bestellen.
16 apr 2024 om 19:44 Het was zoals altijd weer heerlijk. Het is elke keer genieten.
13 apr 2024 om 20:29 Super lekker, het verdient elke cent die ik gegeven heb. Ik ga vaker bestellen zeker aanrader.
13 apr 2024 om 14:40 Zoals altijd weer heerlijk en genoeg.